četrtek, 28. avgust 2008

Komentarji?

Slovenci postajamo svetovni prvaki v pljuvanju, obrekanju in izražanju negativnih misli. Si predstavljate, da bi za vsak prejet oddan spletni komentar dobili 1€ ? Ni takšne banke, ki bi dohitevala vplačila in izplačila.

Kakšni so vaši pogledi na komentarje v spletnih straneh? Komentiraj na blogu, če je že prva stran "zaprta".

ponedeljek, 25. avgust 2008

Steklenička vode

Kakšen vihar naredi ena steklenička vode?! Kar naenkrat je vse potihnilo okoli zlate medalje (sicer z razcefranim (made in China) trakom), klikarsko-bralski stampedo pa ne miruje. Ampak... Kako že pravijo? Kdor prizna, se mu polovica oprosti?

sreda, 20. avgust 2008

Rompompom

Takole je bilo včeraj. Škljoc, net - Škljoc, net - Škljoc, net. Učna ura in dokaz, da se da prehiteti tudi matero informacij - Slovensko tiskovno agencijo. Sicer malce egoistično in samovšečno, a vendar. Upamo reči (ravno Primož je z odločnostjo to dokazal), da smo bili PRVI. Hvala še 1x!

torek, 19. avgust 2008

Ne zamudite!

Skoraj živega javljanja s sprejema zlate medalje na slovenskih tleh. Zanimivo bo :)

petek, 15. avgust 2008

Elektrika?

"Na Krškem je orkanski veter prinesel nekaj toče in povzročil podrta drevesa, potrgane žice, neprevozne ceste ter razkrivanje streh. V Posavju so domala vse ceste neprevozne, drevesa podrta, strehe razkrite, elektrike pa ni."

Z "najbolj gledane" slovenske spletne strani.. Elektrika? Poganjamo sobno kolo, da zmorem ta zapis.. Spet pretiravajo...

četrtek, 14. avgust 2008

Gledamo tudi po mraku

Dežurni lovci popotnikov čez zelene planjave naših krajev. S tega zapisa ekipi hvala za trud in prikaz dela. Za pogledat - Klik

torek, 5. avgust 2008

Črna kronika se prodaja

In nekateri to dobro vedo.. Vse za dvig "popularnosti". Obstaja sicer razlika med "must have" in "not needed". Raje izberem slednjo.

ps. spodnji zapis Avtovleke k sreči ni avtogol. Obisk na blogu se zaradi objave ni prav nič povečal.

nedelja, 3. avgust 2008

Avtovleka


V opomin vsem voznikom in voznicam, ki še vedno sedejo za volan, ko so "pod vplivom".